Атлетик (Билбао) - Барселона по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала за Купата на Краля?


Атлетик (Билбао) - Барселона по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала за Купата на Краля?
Снимка: Getty Images/Guliver

2194 0

Тази вечер Атлетик (Билбао) посреща Барселона в осминафинален мач от Купата на Краля. Двубоят започва в 22,30 часа и ще можете да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

За разлика от началото на сезона, в последно време Атлетик се представя добре и по-рано този месец изхвърли Атлетико (Мадрид) от минитурнира за Суперкупата на Испания.

Барселона, както е известно, е в преломен момент от своята история, играе неубедително и е за първи път от много години без голямата си звезда Лионел Меси. На треньорския пост пък е нов, макар и отлично познат на феновете специалист - клубната легенда Шави. Под негово ръководство обаче се усеща положителен импулс в играта. В последния си мач към момента каталунците загубиха от Реал Мадрид в полуфинал за Суперкупата на Испания, но се представиха силно и до последно изходът от двубоя не беше ясен.

И двата тима имат загуби в кадрови план - Атлетик е без Ниньес, Венседор и Виялибре, докато Шави не може да разчита на Юмтити, Гарсия и Роберто, а Брейтуейт е под въпрос. Двубоят Атлетик (Билбао) - Барселона ще бъде излъчен пряко по bTV Action. Ето кой гранд вече отпадна от турнира. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички