Вратар падна на колене преди дузпа - как завърши експериментът му? (ВИДЕО)


Вратар падна на колене преди дузпа - как завърши експериментът му? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2582 0

Елитният Валенсия имаше сериозни проблеми на шестнайсетинафиналите за Купата на Краля въпреки непретенциозния си съперник. Все пак тимът от Ла Лига не допуснаха да се стигне до сензационна издънка и спечелиха още в редовното време.

"Прилепите" бяха повели в резултата в 35-ата минута чрез Карлос Солер, но Алфредо Ортуньо изравни от дузпа четвърт час преди края на двубоя. Все пак в третата минута от добавеното време Денис Черишев донесе измъчения успех и класира тима си за осминафиналите.

При изравняването на резултата обаче зрителите станаха свидетели на нещо много любопитно. Вратарят на Валенсия Жауме Доменек се погрижи за това, след като избра много нетрадиционен начин да играе психически игри с Ортуньо преди изпълнението на дузпата му.

Доменек падна на колене, за да разконцентрира своя опонент. Все пак стражът не остана в тази поза до самия край, а малко преди изстрела се изправи и всъщност дори се метна в правилния ъгъл, но изпълнението бе твърдно добро, за да го спаси.

Реал Мадрид също бе в критична ситуация за Купата на Краля, но два рикошета го спасиха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички