Директор на Барса обяви окончателно бъдещето на Усман Дембеле


Директор на Барса обяви окончателно бъдещето на Усман Дембеле
Снимка: Getty Images

2133 0

Изпълнителният директор на Барселона Матеу Алемани коментира ситуацията с крилото на тима Усман Дембеле. Той разясни, че френският футболист по всяка вероятност ще напусне клуба през зимния трансферен прозорец и обясни причините за това.

"Преговорите с Усман и неговите агенти започнаха някъде през юли. За това време, шест, почти седем месеца, водехме диалог, разговаряхме. Барса правеше различни предложения, опитваше се да намери начин играчът да продължи кариерата си тук, а агентите му системно отклоняваха тези предложения", започна Алемани, цитиран от "Mundo Deportivo".

"Днес, 20 януари, единадесет дни до края на срока, в който той може да приеме условията по новия договор, е очевидно, че играчът не иска да продължи да работи в Барселона и не се ангажира с бъдещия проект на Барса. Осведомихме него и агентите му, че трябва да напусне клуба незабавно, защото ние имаме нужда от отдадени играчи и се надяваме трансферът му да се осъществи преди 31 януари", допълни той.

Междувременно, Барселона публикува списъка с играчите, които могат да вземат участие в мача с Атлетик (Билбао) за Купата на Краля и Дембеле го няма там. Ето как по-рано агентът на французина нападна Барселона и Шави.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички