Ас на Камерун: Салах не е нещо особено, не е на нивото на Мбапе


Ас на Камерун: Салах не е нещо особено, не е на нивото на Мбапе
Снимка: Getty Images

1882 0

Нападателят на Камерун Венсан Абубакар коментира звездата на Египет - Мохамед Салах. Двата тима ще се изправят един срещу друг във втория полуфинал на Купата на африканските нации. Първият финалист в надпреварата е Сенегал.

"Салах прави страхотен сезон в английската Висша лига, помага и на страната си да стигне до по-късните етапи на турнира. Пожелавам му късмет. Нека най-силният победи! Но на мен той не ми прави особено впечатление, Казвам го директно, защото съм честен човек, имам собствено виждане за нещата", започна Абубакар, цитиран от "RFI".

"Ако той ми беше направил впечатление, щях да го кажа. Но не ме впечатлява особено. Той е добър играч, бележи много, но не прави нищо особено в мачовете. Разбира се, добър е във Висшата лига, защото играе в отбор, който е на високо ниво от много години. Той е добър играч, но не на нивото на Мбапе, например", допълни камерунецът. Всичко важно преди полуфинала в Яунде можете да научите тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички