Антонио Конте с чудесни новини за Бразилия преди Мондиал 2022


Антонио Конте с чудесни новини за Бразилия преди Мондиал 2022
Снимка: GettyImages

5289 0

Страхотна новина съпътства деня за феновете на Тотнъм и бразилския национален отбор, след като стана ясно, че Ричарлисон се е измъкнал от тежка контузия. За подобна имаше съмнения при срещата на столичаните с бившия клуб на бразилеца - Евертън, след която звездния играч претърпя инцидент. 

Футболистът от Висшата лига изглежда едно от ключовите имена за "Селесао" на предстоящото Световно първенство по футбол през следващите два месеца. Той има до този момент 17 гола в 38 мача за родната си Бразилия и повиквателната му е в "кърпа вързана".

"Няма рискове за участието му на Световното първенство. Травмата му не е сериозна. Радвам се за него. Той мина скенера и има нужда от време, за да се възстанови.

Сигурни сме, че няма да бъде готов за двубоя Манчестър Юнайтед в сряда. Надеждата ми е да участва в още наши двубои преди началото на шампионата в Катар", разкри самият мениджър на Тотнъм - Антонио Конте, който коментира случая на 25-годишния състезател. 

Вижте какви бяха първоначалните новини около Бразилия и Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички