Амбиция, следваща стъпка и заявка: Кирил Десподов категоричен за своята цел №1 в ПАОК


Амбиция, следваща стъпка и заявка: Кирил Десподов категоричен за своята цел №1 в ПАОК
Снимка: PAOK FC Official Facebook Page

1157 0

Капитанът на българския национален отбор по футбол - Кирил Десподов, се наслаждава на периода си в ПАОК, след като реализира трансфер в гръцкия гранд през изминалото лято. Атакуващият футболист сравни програмата на "двуглавите орли" с тази на Лудогорец и даде сериозна и категорична заявка какво иска да осъществи в състава на "черно-белите".

Целта пред Десподов и ПАОК е ясна

"Програмата се доближава до тази която имах в Лудогорец, почти на всеки три дни мач, евротурнири, Купа, но аз се радвам, че успяваме да покажем едно много добро лице в Европа", заяви родния национал пред БНТ.

"С право сме първи в групата, сега ни предстои мач с Айнтрахт - фаворитът в групата и доста силен отбор. Мисля, че ще излезем с позитивен резултат. Отборът се чувства отлично и върви нагоре".

"Рано е да говорим за следващата стъпка. Отскоро съм тук все пак. Надявам се да се включвам добре в мачовете, да затвърдя добрите изяви на терена, да се представям по най-добрия начин, да съм жив и здрав най-вече. Целта е да утвърдя като титуляр и тогава ще говорим за следващите стъпки", добави още Десподов.

Откакто осъществи трансфера в ПАОК - Десподов може да се похвали с 3 попадения и 3 асистенции в 13 мача във всички турнири за гръцкия гранд от Солун.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кирил Десподов заема почетно място сред българите с най-скъп трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички