Валери Божинов се озова във Втора лига с бивш капитан на ЦСКА


Валери Божинов се озова във Втора лига с бивш капитан на ЦСКА
Снимка: Getty Images/Guliver

7560 0

След като взе решение да напусне Ботев (Враца), някогашният суперталант на евролейския футбол - Валери Божинов, все още не може да си намери нов отбор. Поради тази причина бившият играч на Левски стартира подготовка с втородивизионния Септември (София), стана ясно във вторник вечер. 

Продуктът на школата на Лече се появи на базата на тима заедно с Иван Бандаловски, който също в момента няма отбор и се готвеше индивидуално. Двамата бивши български национали се надяват да си намерят нови отбори в близките седмици, като предпочитанието им е да излязат отново в чужбина. 

Засега не е ясно дали Милен Радуканов иска да ги задържи в отбора и заедно с тях да атакува влизане в Първа лига. В момента Септември се намират на 1-о място във Втора лига и са в отлична позиция за завръщане в българския елит. 

Бившият играч на Ювентус, Фиорентина и Манчестър Сити класира Левски в Европа през миналия сезон, но бе обявен за ненужен от Петър Хубчев и напусна клуба. Оттогава насам той носеше екипа на Ботев (Враца), но заради чести контузии записа едва 9 мача, в които не успя да се разпише. За последно интерес към Божинов имаше от Италия (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички