Божинов каза истината за раздялата с Ботев (Вр) и дали отива в Хебър


Божинов каза истината за раздялата с Ботев (Вр) и дали отива в Хебър

2260 0

Нападателят Валери Божинов разкри, че сам е решил да напусне Ботев (Враца). Бившата звезда коментира и слуха, че може да заиграе във втородивизионния Хебър (Пазарджик).

"По собствено желание си тръгнах от Ботев Враца. Не виждах вече развитие. Мисля, че миналата година лично аз дадох 1000 процента за отбора. Успехите, които постигнахме, няма да се повторят дълго време. Не исках да се връщам. Така ми се случиха нещата, че нямах друг вариант. Почнах подготовка с тях и баща ми беше там. Щеше да е неуважително да отида в друг български отбор. Моето време се изчерпа в Ботев Враца, така че, за мен съм взел правилното решение. Ще видим къде ще играя. Просто сега искам да си почина, да обмисля, да прегледам къде е най-добре. Надявам се да има предложения. На този етап няма нищо конкретно. За мен е най-важно да съм жив и здрав", коментира Божинов, след като взе участие в благотворителен турнир.

"Имам много добри отношения с Ники Митов, виждаме се, вечеряме заедно. Много го уважавам. Това, че имам приятелски отношения, не означава, че ще ходя в Хебър Пазарджик. Доста хора познавам в България, това не означава, че ще отида при тях. Няма такива неща", категоричен бе нападателят. А защо, според goal.com, той не успя да стане световна звезда вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама