Най-горещите конспирации и слухове от българския футбол (част II)


Най-горещите конспирации и слухове от българския футбол (част II)
Снимка: БГНЕС

9572 0

Продължаваме с това какво подочухме тук-там, прочетохме някъде и ни подшушнаха разни хора за случващото се в българския футбол. Разбира се, материалът е втора част от специалната ни серия "Най-горещите конспирации и слухове в българския футбол" (първа част четете тук).

Валери Божинов е играл и в „Барселона“

Това се пази в тайна, защото се е случило през сезон 2017-2018 (есента), когато Божинов вече е играл в „Мейджоу Хака“ и „Лозана“, преди да премине в „Риека“, и „Барселона“ му е бил четвъртият отбор за годината (след „Партизан“), заради което каталунският клуб е рискувал сериозно наказание. Уговорката е била Валери така да играе, че да не бъде забелязан от публика, съотборници, телевизионни камери и изобщо медии, сателити, ФИФА, УЕФА, БФС и други футболни органи, противникови клубове, съдии, делегати и охрана. Божинката е бил един от най-добрите на терена, с Меси са били убийствен тандем, но няма как да го докажем, защото е успял да избегне вниманието на гледащите. За негово лично щастие, все пак един човек го е забелязал – местна каталунска моделка, с която имали гореща връзка, но отново тайна, за да не ги забележат Биляна Дол, Николета Лозанова и останалите. Защото – който си може да го може, той винаги си може да го може, освен когато може да не може, което пак е вид можене на нещо да може – а именно да не може.

Стадионът на ЦСКА ще бъде миниатюра

Офертата, която ръководството на ЦСКА е одобрило за строеж, е на фирма, предложила не само най-ниската цена, в пъти под останалите, но и най-впечатляващите презентационни картинки. В картинките си пишело, че мащабът е 1:1 и снимките не са примерни. Строежът, започнал миналата седмица, е почти приключил. Остава да се монтират със специални професионални пинсети осветителните тела и да се изчака още два дни тревното покритие да е пълно. Стадионът, който ще е в размери 4 на 3 сантиметра и височина 2,6 сантиметра, е изключително красив, напълно покрит, с луксозна ВИП зона, близки до терена места, гарантиращи наслада за футболния фен, мобилност на съоръжението и сравнително лесна поддръжка! Същата фирма е построила и козирката на „Георги Аспарухов“ преди няколко години, но от трета поредна управа на „Левски“ не обичат да говорят за това, въпреки че в плановете и договора коректно си било отбелязано, че размерите ѝ са 180 на 41 милиметра.

Васил Божиков се оттегля от националния

В мача срещу Чехия защитата ни не допусна гол, Божиков вкара единствения и така постигнахме победа след 12 мача и повече от година само загуби и равенства. И сега той е решил да спре с играта в националния отбор по футбол, за да се оттегли, докато е на върха на славата си и да се фокусира върху преговорите за нов договор в „Слован“. Не е ходил на врачка, но му е ясно, че скоро едва ли ще се случи такава успешна тройна комбинация. Оттегляне обмисля и Георги Георгиев, който срещу Чехия изигра първия си мач за България и има шанс да остане в историята с изключителната статистика от само победи и то все със сухи мрежи в кариерата си в националния отбор.

Тодор Неделев е уговорен за „Лудогорец

Звездата на „Ботев“ (Пловдив) многократно, включително след мача за Купата със „Славия“, в който вкара два гола, заявяваше, че няма да премине в друг български отбор, а ако напусне „Ботев“ ще е, за да играе в чужбина. И сега ще отиде в „Лудогорец“, защото това е клуб, който „се усеща като чужбина“. Самите запалянковци често казват, че това не е български отбор, пълен е с чужденци и т.н. Говори се, че личните условия за Тошко са съобразени с навиците и вкусовете му – личен носач (на гръб) до терена и обратно, собствена витрина със занаятчийски сладолед, мека мебел за скамейка и много „евала“. Не били коментирани титулярно място, минимален брой голове и асистенции. Все пак важното е Тодор Неделев да не подсили евентуален конкурент.

Николай Бодуров всъщност не е „задраскан с дебелия флумастер“

Доста фенове на ЦСКА жалеха за капитана, когато Люпко Петрович го държеше извън групата. Защото само си представете колко щеше да е велико, ако мъжкарят Бодуров се присъединеше към мъжкаря Занев и мъжкаря Албентоса! После се разбра, че Гриша Ганчев не го иска и затова го е „задраскал с дебелия флумастер“. Говори се обаче, че Ганчев не е задраскал Бодуров с дебелия флумастер като при Борис Галчев, а с един друг, по-тънък флумастер.

Ферарио Спасов е още с мустаци

И зрителите на стадиона, и тези пред телевизора, телефона и лаптопа са забелязали, че треньорът на „Ботев“ си е обръснал мустаците. Но това не е вярно. Всъщност те са си под носа му. Но вследствие на силна уплаха (при шофиране, на завоя до село Арчар) толкова силно побелели, че са почти невидими, особено показани през камера.

Моци е изял трима съотборници

Когато Козмин Моци извърши онзи подвиг срещу „Стяуа“ и му вдигнаха трибуна на стадиона в Разград, всъщност му било обещано още нещо. Той поискал да му купуват на 1-2 години по някой по-екзотичен чужденец, когото да изяжда и Домусчиеви казали „добре“. Не че румънецът е канибал. Просто апетитът му понякога не можел да се утоли с никаква друга нормална храна. Не вярвате? Само се замислете как от време на време изчезват някои новозакупени футболисти от „Лудогорец“ - уж не се били адаптирали, после уж под наем в някоя далечна държава и после, хоп, изчезват завинаги. Кога последно видяхте Юнес Хамза, Май Махлангу и Брандао, като изключим фотошопските им снимки в нета, м? Говори се също така, че следващият набелязан е Талеб Тауата.

Автор: Милен Антиохов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички