Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Gulliver/GettyImages

7393 0

Продължаваме да следим в развитие най-интересните новини и слухове около трансферния прозорец. Ежедневно излиза информация за желанията на дадени клубове и играчи. И ако някои от тях са очаквани, то други са повече от изненадващи:

- Ръководството на Атлетико Мадрид потвърди за трансфера на Маркос Йоренте. Вчера от Реал Мадрид обявиха, че той ще напусне клуба, като подписва 5-годишен договор с "дюшекчиите" срещу трансферна сума от 40 милиона евро.

- Манчестър Юнайтед отказва да пусне Алексис Санчес под наем. Играчът е желан от Палмейрас според "Sport Witness". Бразилците са готови да предложат договор за един сезон, но "червените дяволи" са отказали подобен ход.

- Дъглас Коста заговори за възможен трансфер във Висшата лига. 28-годишният играч е част от Ювентус, но рядко получава шанс за изява. "Един ден може да заиграя в Англия, но не знам дали ще си тръгна сега", заяви играчът.

- Ръководството на ПСЖ има интерес да вземе ненужния в Барселона Филипе Коутиньо. За това каталунците предлага играча и 100 милиона евро, като искат да си върнат Неймар, пише "Sport".

- Милан е започнал разговори с Реал Мадрид за възмжността да привлече някой от ненужните на "Сантиаго Бернабеу". Според "Calciomercato" става въпрос за Дани Себайос, Хамес Родригес и Борха Майорал.

- "Le 10 Sport" пише, че Филипе Коутиньо е готов да напусне Барселона и да се завърне в Ливърпул. Бразилецът е разбрал, че е направил голяма грешка и е готов да "моли за прошка" на "Анфийлд".

- Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е пожелал колкото може по-бързо да бъде продаден Пол Погба. Специалистът предпочита да получи 100 милиона евро за играча, които да използва, за да привлече нови играчи в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички