Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Getty Images/Guliver

2596 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"Al Watan": Нападателят на Барселона Неймар ще пристигне в Доха днес или утре, където ще се договори за последните си изисквания, след което ще преминев медицински прегледи. ПСЖ ще плати 222 милиона евро, за да има бразилеца.

"Le 10 Sport": Ливърпул ще влезе в битката за Тома Лемар от Монако. До момента три оферти на Арсенал бяха отхвърлени от монегаските.

"The Mirror": Серж Орие от ПСЖ е казал да на Манчестър Юнайтед за евентуален трансфер. 24-годишният бранител ще бъде конкуренция на Антонио Валенсия.

"Don Balon": Барселона ще се обърне към Месут Йозил от Арсенал ако не успее да вземе Филипе Коутиньо от Ливърпул. Малко вероятно е обаче германският национал да заиграе на "Камп Ноу" предвид факта, че преди това бе част от тима на Реал Мадрид.

"Diario Gol": Кристиано Роналдо не иска Килиан Мбапе в Реал Мадрид. Причината за това е, че френският нападател ще изземе функциите на най-голяма звезда в тима, която от 8 години е определение за португалеца. 

"Calcio Mercato": Интер също ще опита през следващото лято да привлече Наби Кейта от РБ Лайпциг. Халфът е трансферна цел на Ливърпул, но три оферти на мърсисайдци бяха отхвърлени от немския тим.

"Sport": В Барселона са убедени, че ще вземат Филипе Коутиньо от Ливърпул. "Червените" обявиха, че бразилецът не се продава, но при достатъчно изкушаваща оферта, той сам би поискал трансфер в Испания.

"Sunday Mirror": Арсенал и Тотнъм наблюдават нападателя на Каен Ян Карамо. Тийнейджърът е определян като следващия "Килиан Мбапе".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички