Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Gulliver/GettyImages

4115 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"The Express": Звездата на ПСЖ Марко Верати обяви по-рано това лято, че иска да играе в Барселона, но сега е готов и на трансфер в Манчестър Юнайтед. Френският гранд оценява халфа на 100 милиона евро.

"Record": Арсенал подготвя оферта от 30 милиона евро за халфа на Спортинг Лисабон Уилям Карвальо. 

"TuttoSport": Шампионът на Италия Ювентус е превърнал Емре Джан от Ливърпул в своя трансферна цел №1 до края на лятото. Халфът има договор с "червените" до 2018 година, като от Торино се надяват поради тази причина да платят по-малка транасферна сума за германеца.

"Winner Sports": Ливърпул и РБ Лайпциг си стиснаха ръцете за Наби Кейта след оферта от 75 милиона паунда на "червените". 

"The Mirror": Барселона подготвя оферта от 80 милиона паунда за Филипе Коутиньо от Ливърпул. До сега "червените" отказаха предложение от 72 милиона паунда, като се очаква това също да бъде отхвърлено.

"The Mirror": Алексис Санчес е поискал от ПСЖ заплата в размер на 500 000 паунда на седмица. 

"Don Balon": След като почти сигурно Неймар ще напусне Барселона, суперзвездата на тима Лионел Меси обяви тримата, които иска за заместник на бразилеца. Става въпрос за Анхел ди Мария (ПСЖ), Османи Дембеле (Борусия) и Пауло Дибала (Ювентус).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички