Още два тима от Серия А пожелаха Кафу


Още два тима от Серия А пожелаха Кафу
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2603 0

Още два клуба се наредиха на опашката за нападателя на Лудогорец Джонатан Кафу. Според "Tuttomercatoweb" става дума за Сампдория и Болоня. Италианското издание твърди, че бразилецът е пожелан от треньорите на двата тима - Марко Джампаоло (Сампдория) и Роберто Донадони (Болоня).

Както е известно, сред най-напористите за привличането на Кафу повече от половин година е Лацио, а освен това той е в мерника на Брайтън, Спортинг (Лисабон) и др.

В същото време българският шампион работи по няколко сделки на трансферния прозорец, пише "Стандарт". Разградчани, които вече привлякоха нов вратар (Хорхе Броун) очакват централен защитник и халф.

Французинът Матийо Соние е много близо до договор с Лудогорец и всичко около преминаването на защитника на Гранада в Разград е уточнено. Соние ще прибира 40 хил. евро месечно.

В полезрението на шампионите е и полският футболист Яцек Горалски. Халфът на Ягелония е на 24 години, а през миналия сезон записа 31 мача във всички турнири. Поляците искат 2 млн. евро за футболиста, но Лудогорец е склонен да даде само милион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички