Светът се кланя на Лионел Меси, но има един много недоволен Кристиано Роналдо


Светът се кланя на Лионел Меси, но има един много недоволен Кристиано Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

3093 0

След вездесъщото представяне на Лионел Меси в мача срещу Еквадор, по време на който Ла Пулга отбеляза хеттрик и собственоръчно прати Аржентина на Световното първенство по футбол в Русия, целият свят се преклони пред величието на носителя на 5 награди "Златна топка".

Селекционерът на "гаучосите" Хорхе Сампаоли обяви, че "Меси не дължи титла от Световното първенство на Аржентина, но пък футболът дължи на Меси да играе на Мондиал 2018". Журналисти от цял свят обявиха Лео за категорично най-добрия играч в света, а социалните мрежи преливаха от постове за звездата на Барселона. Дори Джани Инфантино - президент на ФИФА, обяви, че би било "нечестно", ако Меси се откаже от футбола без да е спечелил световната титла.

Цялата тази възхвала за Меси обаче не е останала незабелязана от големия му португалски съперник на терена - Кристиано Роналдо. Според испанския "Diario Gol", който се слави с крайно недостоверна информация, CR7 е бесен от цялото внимание, което е отделено на звездата на Аржентина. Кристиано не смята за сериозен успех факта, че е вкарал хеттрик срещу втория отбор на Еквадор, а в същото време хората бързо са забравили, че той има 15 гола в квалификациите и само преди няколко месеца спечели дубъл с Реал Мадрид, за който той е основната причина.

Също така Роналдо е недоволен от желанието на цял свят Меси и Аржентина да спечелят Световното първенство, а никой не си позволява дори да постави неговата Португалия сред претендентите за слава в Русия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички