Мишо Александров: Арда много прилича на Лудогорец

Едно от новите попълнения на новака в Първа лига - Арда,  Михаил Александров разкри, че не е получавал оферта от ЦСКА, след като напусна Арсенал Тула. Националът продължава възстановяването си от тежка контузия, като определи своя фаворит за шампионската титла.

"Все по- близо съм до завръщането ми на терена. Имам обаче още много работа. Благодарен съм на Арда, че ме пожела в този труден момент и ми дава време да се възстановя. Не мислех да се връщам в България, но проектът ми харесва", заяви той пред Канал 3, като разкри, че проектът на Арда прилична много на този на Лудогорец.

Трансферена бомба: Новак в Първа лига привлече доскорошен играч на Ливърпул

Ръководството на новака в Първа лига - ПФК Арда, продължава да прави трансферни удари. Днес договор с клуба подписа защитникът Конър Рандъл. Сле...

"Не съм имал оферта от ЦСКА, водих приятелски разговор с Лудогорец, но до нещо по- сериозно не се стигна. Проектът Арда много прилича на Лудогорец. Всичко е на много високо ниво и ако продължава така е въпрос на време да имаме успехи", каза Александров.

Само преди няколко седмици бяха отпуснати 2,5 млн. лева на клуб за стадиона, а какво заяви Бойко Борисов след това - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!