Мишо Александров: Арда много прилича на Лудогорец


Мишо Александров: Арда много прилича на Лудогорец
Снимка: Instagram

2062 0

Едно от новите попълнения на новака в Първа лига - Арда,  Михаил Александров разкри, че не е получавал оферта от ЦСКА, след като напусна Арсенал Тула. Националът продължава възстановяването си от тежка контузия, като определи своя фаворит за шампионската титла.

"Все по- близо съм до завръщането ми на терена. Имам обаче още много работа. Благодарен съм на Арда, че ме пожела в този труден момент и ми дава време да се възстановя. Не мислех да се връщам в България, но проектът ми харесва", заяви той пред Канал 3, като разкри, че проектът на Арда прилична много на този на Лудогорец.

"Не съм имал оферта от ЦСКА, водих приятелски разговор с Лудогорец, но до нещо по- сериозно не се стигна. Проектът Арда много прилича на Лудогорец. Всичко е на много високо ниво и ако продължава така е въпрос на време да имаме успехи", каза Александров.

Само преди няколко седмици бяха отпуснати 2,5 млн. лева на клуб за стадиона, а какво заяви Бойко Борисов след това - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички