Меси шокира с непрофесионална постъпка след мача с Чили (ВИДЕО)


Меси шокира с непрофесионална постъпка след мача с Чили (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3721 0

В световната квалификация между Аржентина и Чили падна само един гол и той бе дело на Лионел Меси. Мачът обаче ще се запомни със заряда в играта и безкомпромисността му.

В двубоя Меси събра доста забележки към страничния съдия, който беше на неговата страна във второто полувреме. След мача беше забележимо, че звездата на Аржентина е много нервен след последния съдийски сигнал, въпреки че отборът му победи.

Нападателят се насочи към страничния съдия и му направи забележка за една ситуация, в която той не отсъди нарушение в негова полза, а напрежението между двата лъсна най-видимо няколко секунди по-късно. Меси се ръкува с останалите двама съдии на мача, но пренебрегна своя "враг". И това при условие че на терена не се забеляза грешникът да е направил нещо кой знае какво, за да си навлече гнева на Лео.

Тази негова постъпка предизвика много коментари и, въпреки че в Аржентина го защитиха, чилийците и неутралните фенове упрекнаха звездата заради непрофесионалния му ход, който не е типичен за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички