Бивш играч на Челси разбрал от Twitter, че е уволнен


Бивш играч на Челси разбрал от Twitter, че е уволнен
Снимка: Getty Images/Gulliver

1250 0

Бившият френски национал Флоран Малуда е научили в Twitter, че треньорската му работа в Цюрих е приключила. Клубът от швейцарската Суперлига заяви в свое изявление, че е решил да се раздели с Малуда по „взаимно съгласие“, след като го назначи преди два месеца, за да помага на нападателите и младите играчи в отбора.

„Оказа се, че различните проекти, в които участва Малуда, не се съвместяват със задачите, запланувани от Цюрих“, се казва в него. Въпреки това, бившият играч на Челси и Лион отвърна бързо в Туитър: „Наистина ли съм уволнен?“. Самият клуб не коментира веднага решението си.

Малуда, който има 80 мача за националния отбор на Франция, приключи своята състезателна кариера в Люксембург с тима на Диферданж. През 2017, Малуда наруши правилата на ФИФА, след като игра за Френска Гвиана, където е роден, срещу Хондурас в КОНКАКАФ Голд Къп. Френска Гвиана бе глобена и предаде служебно мача, който завърши наравно 0:0, защото правилата на ФИФА не позволява на играчи да представляват два национални отбора едновременно. Френска Гвиана оспориха решението, твърдейки че не са членове на ФИФА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички