45-метров пас: Кристиано Роналдо с две класни докосвания и гол за учебниците, НО... и "тънка" засада (ВИДЕО)


45-метров пас: Кристиано Роналдо с две класни докосвания и гол за учебниците, НО... и "тънка" засада (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

18347 0

Суперзвездата на Ал Насър Кристиано Роналдо мина през ново разочарование, след като отборът му загуби с 0:2 от Ал Хилал. Това бе и втори пореден двубой, в който той не се разписва, след като преди това имаше седем гола в четири двубоя за клуб и страна.

Поражението от настоящия шампион ще даде възможност на Ал Итихад да дръпне с цели шест точки пред Ал Насър на върха в Саудитската професионална лига. Това бе и втори пореден мач без успех в първенството (както и трети за последните пет).

В герой за Ал Хилал се превърна Одион Игало. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед вкара два гола след две отсъдени дузпи и вече има 18 попадения в първенството - две повече от Одион Игало.

Ситуацията можеше и да е различна, ако гол на Кристиано около четвърт час преди края бе зачетен. Португалецът получи подаване от 45 метра, овладя го чудесно с едно докосване в наказателното поле, след което разстреля противниковия страж с мощен удар.

Главният съдия Майкъл Оливър обаче отмени попадението, след като ВАР се намеси и отбеляза, че позицията на Кристиано е неправомерна и той се е намирал в засада. Можете да видите ситуацията на кадрите по-долу в материала.

По време на срещата пък огорченият Роналдо направи ключ на опонент и го събори опасно (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички