"Обичаше ме, харесваше гърдите ми, а аз исках просто секс"! Модел на "Плейбой" със скандални думи за Кристиано Роналдо


"Обичаше ме, харесваше гърдите ми, а аз исках просто секс"! Модел на "Плейбой" със скандални думи за Кристиано Роналдо
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

7501 0

Скандалният модел на "Плейбой" - Даниела Чавес, която заявява, че е имала удоволствието да топли завивките на един от най-големите футболисти и спортисти в историята - Кристиано Роналдо, сподели нови любопитни подробности около взаимоотношенията им.

37-годишната блондинка добива сериозна популярност с гръмките си твърдения и провокативно държание. Към момента тя има близо 18 милиона последователи в "Инстаграм" и се подвизава в няколко от платформите, осигуряващи съдържание за възрастни.

"Кристиано Роналдо първоначално беше много срамежлив, но когато изгради увереността си, стана много мъжествен, макар и все още малко страхлив", коментира Чавес пред "Reforma" и продължава.

Любов или просто секс

"Обичаше ме, но идеята беше да не го показва. Аз просто исках да осъществя една мечта и да правя секс с него. Обичам тялото му. Той харесваше лицето ми, гърдите ми и факта, че никога не беше спал с Плеймейтка", казва още тя.

Докато отправя подобни изказвания по адрес на Роналдо, който живее щастливо със своята половинка Джорджина и петте им деца, Чавес реши да се оплаче в социалните мрежи от мъжете, държащи се с нея като с проститутка.

Каквото посееш, такова ще пожънеш

"Смешно е да виждам мъже, които се отнасят с мен като с проститутка. Може да усетите недоволството им. Обичайно е да видиш мъже, които се опитват да превърнат в проститутки момичета, от които никога няма да получат внимание. Чувстват се толкова малки, че се опитват да обиждат, за да видят дали мъжеството им ще порасне. Това обаче никога няма да се случи", пише Даниела Чавес. 

Неотдавна Чавес отправи скандално обвинение и по адрес на вечния съперник на Роналдо - Лео Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички