Ал-Хилал - Ал Насър по ТВ: Къде да гледаме изявите на Кристиано Роналдо и компания?


Ал-Хилал - Ал Насър по ТВ: Къде да гледаме изявите на Кристиано Роналдо и компания?
Снимка: Getty Images

4323 0

Два от топ отборите в Саудитската професионална лига - Ал-Хилал и Ал Насър излизат един срещу друг на "зеления килим" в двубой от 24-ия кръг на местния елит.

Кристиано Роналдо и компания имат работа за вършене, изоставайки от върха в класирането с 3 точки. Новият тим на легендарния португалец допусна 2 поражения и 5 равенства през сезона до момента и въпреки огромните очаквания, изостава с 3 пункта от първия Ал Итихад. Бившият голмайстор на Реал Мадрид има на сметката си 11 гола и 2 асистенции в 10 мача през кампанията до момента и е в търсене на нови такива.

Неговият съперник от своя страна също оставя добри впечатления с играта си. Ал-Хилал заема 4-ата позиция в таблицата с актив от 46 точки. 7 точки делят превождания от Рамон Диас тим от Ал Насър, докато първото място същевременно далеч не е мираж.

Какво сътвориха двата тима в предходната си среща?

Последният път, когато тези два съперника се срещнаха, бе на 26-и декември миналата година - дни преди официализирането на историческия трансфер на Роналдо в Близкия Изток. Тогавашният двубой завърши при резултат 2:2.

Къде да гледаме НА ЖИВО битката?

Мачът между отборите на Ал-Хилал и Ал Насър ще се състои във вторник (18.04) от 22:00 часа българско време. За съжаление, срещата не намира място в българския ефир, но ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на Sport TV, Astro, COSMOTE Sport, RMC Sport, Sport Extra, SportKlub, SportKlub, SportKlub, SportKlub, SportKlub, SportKlub, S Sport.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички