27-годишен бивш футболист на Левски е пред трансфер във Фейенорд


27-годишен бивш футболист на Левски е пред трансфер във Фейенорд
Снимка: Официален сайт на Левски

2645 0

Бившият футболист на Левски Стайн Спиерингс, който спечели Купата на Франция с Тулуза на 29 април (5:1 срещу Нант), е пред трансфер в нидерландския гранд Фейенорд, който е почти сигурен шампион на страната си и участник в групите на Шампионска лига през следващия сезон 2023/24.

Неговият агент - Али Дурсун, обаче обяви, че има и други интересни възможности пред полузащитника, чийто договор с Тулуза приключва в края на настоящата кампания и няма да бъде подновен:

"Стават много неща около Стайн. Към него има интерес от големи клубове от Испания и Италия. Стайн вече е на такава възраст (б.р. - 27 години), че е в момент от кариерата си, в който трябва да направи много голяма крачка напред", каза Дурсун пред нидерландския сайт "vi.nl".

*Стайн Спиерингс премина в Тулуза от Левски през 2020 година, когато французите платиха за правата му 500 000 евро. С френския отбор той спечели промоция в Лига 1 и до момента е изиграл 107 мача, в които е вкарал 15 гола и има 13 асистенции. Сметката му с екипа на Левски пък достигна до 19 срещи, 4 попадения и 2 асистенции.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Лъчо Танев търси нов старши треньор за Левски в Испания?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички