Лъчо Танев търси нов старши треньор за Левски в Испания?


Лъчо Танев търси нов старши треньор за Левски в Испания?
Снимка: БГНЕС

7934 0

Ръководството на Левски има "план Б", ако настоящият старши треньор Елин Топузаков не постигне поставената му задача до края на сезон 2022/23, пише "Мач Телеграф" на 3 май.

Както е известно, бившият защитник на "сините" се нагърби с отговорността да застане начело на тима, след като Станимир Стоилов напусна "Герена" на 8 април. До момента Топчо се представя почти перфектно и постигна две победи от три мача - 1:0 срещу Берое и 1:0 срещу Ботев Пловдив, плюс 0:0 срещу ЦСКА.

*Основната цел на Левски до края на кампанията е третото място, което дава право на участие в европейските клубни турнири, а в момента тимът е на четвърто и изостава на седем точки от третия ЦСКА 1948.

Според изданието, към днешна дата, известният агент и добър приятел на мажоритарния собственик Наско Сираков - Лъчо Танев, прави сондажи в Испания за евентуален нов старши треньор на отбора. Пояснява се, че се търси наставник с добра визитка, който да отговаря на амбициите на клуба и неговото финансово състояние. 

Не на всяка цена!

"Мач Телеграф" подчертава и това, че до назначение на чужденец ще се стигне само ако Сираков прецени, че Елин Топузаков не се е справил добре и е нужна промяна от лятото. Припомня се също така, че преди години именно Танев е довел на стадион "Георги Аспарухов" испанеца Пепе Мурсия (2014-а), макар и той да не се задържа дълго на поста.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Жест към феновете: Левски с нова изненада по повод 80-годишнината на Гунди!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички