Вече и официално: Промените в ръководството на Левски са факт! (СНИМКА)


Вече и официално: Промените в ръководството на Левски са факт! (СНИМКА)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2885 0

Считано от 2 май, юристът Иво Ивков официално е заличен от поста 'изпълнителен директор' на Левски в Търговския регистър и на негово място е вписано името на бившия футболист на "сините" - Даниел Боримиров!

Както е известно, 54-годишният Ивков, след серия от пререкания с мажоритарния собственик Наско Сираков, бе освободен от длъжност на Общото събрание на клуба, което се проведе на 6 април.

В ТГ вече са вписани и другите обявени промени в Управителния съвет на 26-кратните шампиони на България, в който вече фигурират имената на Христо Йовов и Борислав Георгиев, които заемат местата на Иво Ивков и Радослав Разпопов.

Решението за вписване на новите обстоятелства е на базата на два протокола, които клубът е предоставил от проведени на 25 април заседания на Надзорния и Управителния съвет. Важно е да се отбележи, че в Търговския регистър е написано, че мандатите на новите директори са за срок от 5 години!

Първата задача на Боримиров

Сред първите задачи на новия изпълнителен директор на Левски ще бъде да подпише документ, който да осигури по 3 премии на футболистите, които са били заслужени с представянето им на терена. В левскарските среди усилено се говори, че Иво Ивков е отказвал да го направи, макар че самите пари вече са били отпуснати от генералния спонсор на клуба!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Лъчо Танев търси нов старши треньор за Левски в Испания?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички