10 звездни футболисти и техните скрити таланти, за които вероятно не знаете (ВИДЕО)


10 звездни футболисти и техните скрити таланти, за които вероятно не знаете (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2901 0

Това, че футболните звезди са на подобно ниво в един аспект (футболът), не значи, че те нямат и друг заложби в други, съвсем различни сфери. Дори напротив. Представяме ви 10 играчи (някои от тях вече пенсионирани) от най-високо ниво (като Хари Кейн, Алисон Бекер, Давид Луис, Петър Чех и др.), които обаче имат скрити таланти, за които вероятно не сте и подозирали.

1. Мемфис Депай - рапър. Нападателят на Олимпик Лион се изявява и като рапър, като дори има някои пуснати парчета. Чуйте едно от най-популярните му:

 

2. Даниел Агер - татуировчик. Бившият играч на Ливърпул е изключително запален по татуировките, като дори е професионален татуировчик.

 

3. Петър Чех - барабанист. Легендарният страж на Челси стана професионален играч по хокей малко, след като се пенсионира в Арсенал. Освен това - той е и добър барабанист:

 

4. Хуан Мата - пианист. Играчът на Манчестър Юнайтед е виртуоз с топката, но и също така с... пианото:

 

5. Иван Перишич - плажен волейбол. Да, играчът на Байерн Мюнхен е добър състезател по плажен волейбол, като дебютира за Хърватия в този спорт през 2017 година.

 

6. Давид Луис - магьосник. Бразилецът е истински магьосник... но не поради техническите си качества на футболния терен, които не са чак толкова впечатляващи, а заради истинските си магии.

 

7. Алисон Бекер - певец и китарист. Когато подписва с Ливърпул през 2018 година, бразилецът се отличава с феноменално изпълнение, но извън футболния терен:

 

8. Хари Кейн - голф. Гарет Бейл би бил царят от футболистите в този спорт, но все пак за него е добре известно. Но не така стоят нещата при топнападателя на Анлия и Тотнъм:

 

9. Андрей Аршавин - моден дизайнер. Бившият атакуващ играч на Арсенал е дизайнер на много женски дрехи.

 

10. Лес Фърдинанд - хеликоптер. Когато се присъединява към Нюкасъл през 1995 година иска да си намери хоби. Учи се да кара мотор, да свири на саксофон и да готви. А, да... и да управлява хеликоптер - истинската му страст.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички