Пол Скоулс си спомня как отказал да играе в мач на Юнайтед, което почти му коствало кариерата в тима


Пол Скоулс си спомня как отказал да играе в мач на Юнайтед, което почти му коствало кариерата в тима
Снимка: Guliver/GettyImages

13195 0

Легендата на Манчестър Юнайтед - Пол Скоулс, си спомня и разказва интересен случай от миналото пред своя бивш съотборник и друга легенда на клуба - Гари Невил. Скоулс е бил близо до това да се лиши от "златната" кариера на "Олд Трафорд", защото отказал да играе в 1 двубой.

"Не знам защо точно направих това, което сторих през 2001 година, но съжалявам много за това. Не бях в добро настроение. Бях оставен извън състава в предишния уикенд, когато играхме срещу Ливърпул, и знаех, че отборът, който ще се изправи срещу Арсенал за Купата, е на практика резервният" - започва бившият полузащитник.

"Просто ми влезе мухата в главата, че не съм щастлив със случващото се. Имах моите причини, но наистина бе много глупаво. В крайна сметка бях глобен и трябваше да се извиня, но изкарах голям късмет. Мениджърът щеше да е напълно прав да се отърве от мен" - споделя Скоулс.

Друг от съотборниците на Пол Скоулс - Рио Фърдинанд, пък, наскоро сподели интересна история как Ариен Робен се отказал преди време от преминаване в Манчестър Юнайтед поради повече от нелепа причина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички