Звезда на Реал хвърли "бомбата": Вълнувам се за Мбапе, нуждаехме се играч на този пост


Звезда на Реал хвърли "бомбата": Вълнувам се за Мбапе, нуждаехме се играч на този пост
Снимка: GettyImages

2833 0

Сделката между Реал Мадрид и ПСЖ за услугите на Килиан Мбапе изглежда все по-сигурна, ако трябва да се сочи по изказванията на футболистите. 

В сряда една от големите звезди на "кралете" - Родриго, направи прелюбопитен коментар за "младия шампион" и се изказа изключително ласкаво по негов адрес. 

Към момента повечето играчи на най-високо ниво са на лагери с националните си отбори и именно като играч на "Селесао" Родриго коментира ситуацията.

Мнението на Родриго

Офанзивният футболист на Реал подчерта напускането на Бензема и припомни, че неговите съотборници ще се нуждаят още повече от нов централен нападател:

"Ще се радвам, ако Мбапе се присъедини сега, тъй като Карим си тръгва. Както казах, той е един от най-добрите в света и със сигурност ще ни помогне много, но трябва да имаме предвид споразумението му с ПСЖ.

Сега с Винисиус ще трябва да направим стъпка напред, за да отбележим головете, които вкарваше Карим".

"Колко съм развълнуван да играя с Мбапе от 1 до 10? 10. Той е феномен. Един от най-добрите в света", добави Родриго по адрес на евентуалния му съотборник на "Сантяго Бернабеу" в близкото бъдеще. 

Вижте колко милиона евро ще предложи Реал Мадрид на ПСЖ за Килиан Мбапе!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички