Стана ясно колко може да предложи Реал Мадрид за Мбапе, ПСЖ обаче е вложил много повече


Стана ясно колко може да предложи Реал Мадрид за Мбапе, ПСЖ обаче е вложил много повече
Снимка: Getty Images

5429 0

Френската преса продължава да бълва информации около бъдещето на Килиан Мбапе, който се очаква да продължи в Реал Мадрид. "Кралете" са едни от малкото, които могат да покрият изискванията на ПСЖ и суперздездата.

Трансферна сума за "младия шампион"

От L'Еquipe хвърлиха светлина и около сумата, която мадридчани биха могли да предложат за правата на световния шампион. До този момент вече беше станало ясно, че на "Парк де Пренс" очакват поне 180 милиона за правата на Мбапе, но от "Сантяго Бербабеу" са готови дори да надхвърлят подобна сума. 

Информациите твърдят, че от Реал са готови да предложат 200 милиона евро. Испанските столичани обаче още уточняват как точно да подходят в случая, след като вече реакцията на Перес от изминалите дни изнерви босовете в Париж

Колко са вложени в Мбапе

От New York Times обаче припомнят, че сумата далеч няма да покрие разходите на "принцовете" за Килиан Мбапе през шестте години на "Парк де Пренс" (една от които - под наем). Само до този момент са похарчени за французина цели 463 милиона евро.

Босовете на френския колос обаче са наясно, че няма клуб в света, който би се приближил до подобна трансферна сума и очакванията са сума от порядъка на 180 милиона. В Париж продължават да умуват по темата. 

Вижте с кои две изречения Килиан Мбапе опита да сложи край на спекулациите с Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички