Aрсенал проваля плановете на Реал Мадрид за голмайстора на Челси Кай Хаверц


Aрсенал проваля плановете на Реал Мадрид за голмайстора на Челси Кай Хаверц
Снимка: Getty Images

2551 0

Отборът на Арсенал е готов да предложи сума от порядъка на 70 милиона паунда за Кай Хаверц от Челси, който дори е дал съгласието си да премине на "Емиратс", съобщава Фабрицио Романо.

Според източника основният фаворит за услугите на германеца - Реал Мадрид, се е отказал от евентуален трансфер на нападателя, което дава шанс на управата на "топчиите" да действа.

Италианският журналист информира още, че Челси има намерение да се раздели с германеца и е готов да приеме оферта по-малка дори от 70 милиона паунда, тъй като "артилеристите" нямат намерение да плащат повече от това.

Самият Кай Хаверц също е готов да си тръгне от "Стамфорд Бридж", тъй като е готов на ново предизвикателство след 3-годишен престой в Западен Лондон.

Германецът премина в Челси от Байер Леверкузен за сумата от 80 милиона евро през 2020 година. Той вкара решаващия гол на финала на Шампионска лига през 2021 година срещу Манчестър Сити, който осигури втория трофей на "сините" от най-комерсиалния европейски турнир.

В разгара на летните планове за трансфери Реал Мадрид бе набеден в уговорен мач от далечното минало.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички