Тони Кроос коментира трансфера на Джуд Белингам в Реал Мадрид и даде пример с Еден Азар


Тони Кроос коментира трансфера на Джуд Белингам в Реал Мадрид и даде пример с Еден Азар
Снимка: Getty Images

12638 0

Един от лидерите на Реал Мадрид Тони Кроос коментира накратко новината, че Джуд Белингам официално е играч на "белия балет", която бе разпространена в днешния 14 юни.

"Той е топ футболист, когото много клубове желаеха, защото е комбинация от качество и подходящата възраст. Обикновено имам голямо доверие в нашето ръководство и щом Реал Мадрид положи толкова много усилия (б.р. - за да подпише с него) - надявам се, че той ще се окаже много добро попълнение за нас", обясни германецът, цитиран от "AS".

"Ако Белингам се представи толкова добре тук, колкото в Борусия Дортмунд, ще заключим, че сделката е била добра. Ако ли не, значи няма да се окаже такава", допълни философски Кроос, а след това се върна назад във времето, давайки пример с несполучлив за Реал Мадрид трансфер в лицето на Еден Азар:

"Преди време също имаше един играч, който дойде при нас за много пари и, малко или много, кариерата му премина на пауза. Мисля, че в момента всички биха се съгласили, че това не беше добър трансфер... Но, нека сега обаче да бъдем оптимисти!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Преди Джуд Белингам: Кои са петимата англичани, защитавали цветовете на Реал Мадрид?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички