Звезда на Атлетико Мадрид разкри за интерес от Барселона и сподели: Шави успя само с думи да ме убеди в намеренията си


Звезда на Атлетико Мадрид разкри за интерес от Барселона и сподели: Шави успя само с думи да ме убеди в намеренията си
Снимка: Getty Images

2407 0

Отборът на Барселона е бил много близо до това да си осигури още една звезда и то още през януари тази година. Става дума за футболистът на Атлетико Мадрид - Алваро Мората. 

Това бе потвърдено от самия испанец, който сподели, че е мениджърът на каталунците - Шави, лично се е свързал с него, за да го убеди да премине на "Камп Ноу".

"Да, имаше интерес от Барса, както и от много други отбори, но тогава бях в Юве, а Макс Алегри ми каза, че се нуждае от мен и иска да играя до Душан Влахович в нападението", заяви испанският таран пред "El Larguero". 

"Шави ми се обади и си поговирхме на дълго и на широко за играта и нейното състояние. Истинска чест е да бъдеш желан от мениджър като Шави. Той успя само с думи да ме убеди в намеренията си и в проекта за бъдещето на Барселона, но в крайна сметка Атлетико имаше последната дума", сподели още Мората.

В крайна сметка, Барселона се подсили с Пиер-Емерик Обамеянг. Важното тук е, че можем да разберем по думите на Мората какво уважение имат футболистите към Шави и неговите виждания за футбола. Именно това може да ни даде отговор на въпроса защо мнозина звезди избраха да преминат на "Камп Ноу" през изминалото лято.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Футболист на Реал Мадрид коментира слуховете за интерес от Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички