Футболистът на Реал Мадрид Марко Асенсио коментира слуховете за интерес от Барселона


Футболистът на Реал Мадрид Марко Асенсио коментира слуховете за интерес от Барселона
Снимка: Getty Images

3451 0

26-годишният футболист на Реал Мадрид Марко Асенсио коментира слуховете, които се появиха в медийното пространство в последните дни, според които другият испански гранд - Барселона, проявява интерес към него.

Договорът на дясното крило на "Бернабеу" изтича след края на сезон 2022/23 и тогава ще се превърне в 'свободен агент', който може да подпише контракт без трансферна сума.

"Честно казано, не знам дали Барселона ме иска. Дали изключвам възможността да играя за този клуб? Никога не съм мислил за бъдеще в Барса. Има слухове за много отбори, което е нормално", заяви Асенсио пред "El Partidazo de la Cope" и допълни:

"След няколко месеца, от януари нататък, ще съм свободен да подпиша с всеки клуб. На този етап не мога да дам конкретен отговор за Барселона".

*До момента Марко Асенсио е изиграл 239 мача за Кралския клуб във всички турнири, в които се е отчел с точно 50 гола и 24 асистенции. През настоящата кампания Карло Анчелоти му се е доверил за общо 47 минути, разпределени в 4 срещи - 2 в Шампионска лига и 2 в Ла Лига.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Жерар Пике и Шави са влезли в остър диалог помежду си!?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички