19-годишната звезда на Барселона - Педри, отговори смирено на въпрос за Златната топка


19-годишната звезда на Барселона - Педри, отговори смирено на въпрос за Златната топка
Снимка: Getty Images

1856 0

19-годишният Педри със сигурност е един от основните играчи не само на Барселона, но и на националния отбор на Испания. В интервю за "Sport", младокът, който ще навърши 20 години по време на Световното първенство в Катар (25 ноември), заяви, че "Ла Фурия" е сред фаворитите на Мондиал 2022:

"Може би хората не очакват много от нас и не ни считат за фаворити, но вътре в отбора ние се виждаме като такива. Със сигурност няма да получим медали без да положим усилия, но ако работим както трябва - възможността ще се появи", заяви Педри и допълни:

"Винаги има напрежение в Барса и в националния отбор. Трябва да се опиташ да избягаш от него, да бъдеш спокоен и да се наслаждаваш на играта".

Запитан дали вижда себе си като бъдещ претендент за Златната топка, полузащитникът даде отговор, от който се разбра, че е здраво стъпил на земята: "Надявам се, че един ден ще имам възможността, но да получиш тази награда е много сложно. Трябва да бъдеш най-добрият в света, а аз имам много какво да уча и в какво да се подобрявам, за да дойде този ден".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Марко Асенсио коментира слуховете за интерес от Барселона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички