Зинедин Зидан се застъпи за Рамос и подкрепи една от мечтите му


Зинедин Зидан се застъпи за Рамос и подкрепи една от мечтите му
Снимка: Getty Images/Guliver

3689 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан смята, че подновяването на договора на капитана Серхио Рамос ще е проста процедура. Изказването му е заради появилата се информация, че за мадридчани не са приоритет разговорите с бранителя. За последно Рамос подписа нов договор през 2017 година, като той изтича през юни 2021.

"Винаги бих искал да имам Рамос в своя отбор. Той е нашият капитан, нашият лидер и е много важен за всеки играч от отбора. Нямам абсолютно никакъв интерес да го видя на пейката. Смятам, че лесно ще минат преговорите за нов договор", заяви Зизу преди двубоя с Леганес.

Освен това френският специалист подкрепи Рамос в желанието му да играе и на Европейското първенство, и на Олимпийските игри. "Разбира се, че трябва да отиде. Ако иска да го стори, аз ще го подкрепя. Винаги е невероятно да играеш за националния отбор", и допълно относно предстоящия двубой. "Работим, както винаги. Фокусирани сме върху играта и ще дадем 100% от себе си". По-рано пък стана ясно, че заради решение на Зинедин Зидан се е стигнало до напрежение в Реал Мадрид. Ето каква е била причината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички