Азар е готов за Сити и Барселона


Азар е готов за Сити и Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

1539 0

От лагера на Реал Мадрид споделиха, че Еден Азар е готов за предстоящите важни мачове на клуба. Белгиецът се завърна в игра в двубоя срещу Селта миналата седмица, но бе заменен в 73-тата минута на мача. Причината е, че от „Кралския клуб“ все още не искат да го натоварват, след като той пропусна предишните 82 дни заради контузия.

Азар се завръща точно навреме за Реал Мадрид, след като в идната седмица за „белия балет“ предстоят две от най-важните срещи за сезона. През следмицата „Кралския клуб“ е домакин на Манчестър Сити на „Сантиаго Бернабеу“ в двубой от Шампионската лига, докато след около седмица е и дербито срещу Барселона в Ла лига. „Азар е в перфектна кондиция“ съобщиха от спортно-техническия щаб на Реал Мадрид. 29-годишният белгиец бе критикуван за наднорменото си тегло преди началото на сезона, но работи усилено, за да свали килограми.

Очаква се Еден Азар да стартира в двубоя на Реал Мадрид срещу Леванте през уикенда. Ако всичко с него бъде наред, той ще бъде титуляр и срещу Манчестър Сити в сряда. А ето кой футболист от Висшата лига може да стане съотборник на Азар съвсем скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички