Напрежение в Реал Мадрид след решение на Зинедин Зидан


Напрежение в Реал Мадрид след решение на Зинедин Зидан
Снимка: Guliver/GettyImages

5252 0

Отпадането за Купата на Краля и равенството 2:2 срещу Селта (Виго) у дома определено е вдигнало напрежението в съблекалнята на Реал Мадрид. "Белия балет" се радваше на спокойни няколко седмици, но в последните дни се е разразил лек скандал в тима, а големият виновник за това се оказва старши треньора Зинедин Зидан

Френският специлист изненада мнозина, след като в мача срещу Селта заложи на Гарет Бейл като титуляр, въпреки че в последните месеци уелсецът играе слабо и тотално се изолира от съотборниците си. И това е довело до недоволство от страна на част от звездите в "кралския клуб. 

В програмата "Ел Чирингито" журналистът Едуардо Инда разкри любопитни подробности за случващото се в Реал. Според него, тарторите в клуба са били бесни на Зизу за избора на Бейл сред титулярите, тъй като крилото не се представя на ниво, а в същото време в последните месеци силни мачове записаха Лукас Васкес, Винисиус Жуниор и Родриго. Последният играе все по-рядко, въпреки че беше сред най-полезните играчи в първата половина на сезона. 

Преобладаващото мнение в съблекалнята е, че Бейл не трябва да играе и някои от играчите недоумяват решението на Зидан. Френският специалист също не е от големите фенове на бившия ас на Тотнъм, но се опитва да го пуска титуляр, за да може той да покаже качества и Реал да го продаде. Засега обаче планът му удря на камък, след като във втори пореден трансферен прозорец Зидан не успява да го продаде. 

Междувременно скоро може да се окаже, че "кралете" ще имат проблеми с друг европейски гранд - Манчестър Сити. Причината за това е, че нова информация сочи, че Реал е натопил "гражданите" пред УЕФА за финансови измами (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички