Зидан поставя редица играчи на Реал Мадрид за продан


Зидан поставя редица играчи на Реал Мадрид за продан
Снимка: Guliver/GettyImages

13222 0

По-рано през деня ви съобщихме, че Реал Мадрид смята да се раздели с Лукас Васкес през лятото. Той обаче няма да е единственият напускащ от „Кралския клуб“, като още четирима души най-вероянто ще последват съдбата му.

Според ‘AS’ Зинедин Зидан иска сериозно да смени облика на отбора през следващия сезон и да натрупа пари от продажбата на някои от звездите на тима, като въпросните финанси след това бъдат инвестирани в нови попълнения. Изглежда, че периодът на „Сантиаго Бернабеу“ на Гарет Бейл и Хамес Родригес е към своя финал. Изненадващо за мнозина Зинедин Зидан желае да продаде и Лука Модрич през лятото. Хърватинът бе един от основните футболисти на „Кралския клуб“ в последните години, но вече е на 34 и Зидан ще иска да го замести с някой нов играч в центъра на терена. Бъдещето на Начо и Марсело в клуба също ще бъде обсъдено, като двамата са други от потенциалните напускащи след края на сезона.

Треньорът на Реал Мадрид е набелязал няколко нови попълнения за следващата кампания. На върха на списъка стои Килиан Мбапе, следван от Едуардо Камавинга и Раян Шерки. Нападателят на Уулвърхямптън Раул Хименес е считан за идеален партньор или заместник в атака на Карим Бензема. По последна информация обаче мексиканецът не смята да напуска Острова. А ето кой може да бъде бъдещият клуб на Марсело.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички