Как преди години груба проява срещу Роналдо се оказа пагубна за юноша на Реал Мадрид


Как преди години груба проява срещу Роналдо се оказа пагубна за юноша на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

7388 0

Испанският вестник "Marca" разкрива любопитен случай отпреди години в тима на Реал Мадрид, когато мегазвездата Кристиано Роналдо все още носеше "бялата" фланелка. Действието се развива по време на двустранна игра на тренировка на "кралския клуб".

Става въпрос за края на сезон 2017/18, когато "белия балет" вече няма шанс за титлата в Ла Лига, но се бори за спечелването на Шампионска лига (и успява впоследствие). Юношата на клуба - Ману Ернандо, е извикан от Зинедин Зидан, за да проведе тренировка с първия тим.

При една спорна топка обаче Ернандо влиза доста по-грубо от нормалното за тренировъчна проверка в краката на Роналдо. Португалецът се свлича на земята, а след това неприкрито демонстрира своето недоволство. Ману му се извинява и тренировката продължава.

Това занимание се оказва последното за Ману Ернандо с първия тим. Той е пратен във втория отбор и така и не е повикан отново. През януари тази година той преминава в по-нискодивизионния Расинг Сантандер, където вече има 7 участия и 1 гол.

Междувременно, настоящит отбор на Кристиано Роналдо - Ювентус, отново опитва да привлече добър приятел на португалеца от Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички