Ювентус отново опитва да привлече добър приятел на Роналдо от Реал


Ювентус отново опитва да привлече добър приятел на Роналдо от Реал
Снимка: Getty Images/Gulliver

48097 0

Ювентус е подновил интереса си към вероятно най-близкия приятел на Кристиано Роналдо от Реал Мадрид - левият краен защитник Марсело. "Бианконерите" искаха да привлекат бразилеца още непосредствено след трансфера на CR7, но опитите им удариха на камък.

След като Марсело категорично загуби титулярното си място за сметка на Ферлан Менди, сега подобен ход звучи по-възможен, а голям коз за "старата госпожа" е именно Кристиано, защото Марсело би искал отново да се събере в един отбор с него.

Според испанския "AS" представители на Ювентус е трябвало да се срещнат с Марсело точно преди разрасналия се проблем с коронавируса. Италианците са готови да му предложат 4-годишен договор, което е с 2 години повече от сегашния му контракт с "кралския клуб".

Междувременно, спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи е намерил алтернатива, ако от клуба не успеят да склонят крилото на Фиорентина Федерико Киеза да премине на „Алианц Стейдиъм“. Според сайта Calciomercato.com план Б за „старата госпожа“ е привличането на Феран Торес от Валенсия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички