Реал Мадрид се е провалил в опита си да надхитри Барселона за Мартинес


Реал Мадрид се е провалил в опита си да надхитри Барселона за Мартинес
Снимка: Getty Images/Guliver

3645 0

Звездата на Интер Лаутаро Мартинес е считан за сигурно ново попълнение на Барселона. Изглежда обаче, че от Реал Мадрид са се опитали да осуетят тази сделка. Президентът на мадридчани Флорентино Перес е направил неуспешен опит през февруари да договори аржентинеца, твърди "Corriere dello Sport".

Перес е искал да подпише предварителен договор с Интер за трансфера на аржентинския нападател, но е получил категоричен отказ. Президентът на Реал Мадрид се е опитал лично да навие Лаутаро Мартинес за трансфер на "Сантяго Бернабеу" и по този начин да притисне шефовете на Интер, но опитът му е бил неуспешен.

Реал има доста проблеми в атака, които не бяха разрешени от Лука Йович. Сърбинът така и не успя да се наложи и от клуба не виждат в него заместник на Карим Бензема. По-рано пък се появи информация, че Барселона се е обърнала към Интер с оферта за нападателя Лаутаро Мартинес. Каталунците са предложили 70 милиона евро за аржентинеца и двама свои футболисти халфът Артуро Видал и защитникът Нелсон Семедо. А кого "нерадзурите" виждат като заместник на Мартинес, ако Барселона все пак плати тази сума, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички