Бербатов: Йович трябва да се дисциплинира или да играе под наем


Бербатов: Йович трябва да се дисциплинира или да играе под наем
Снимка: Instagram

3902 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Тотнъм - Димитър Бербатов, даде съвет на нападателя на Реал Мадрид Лука Йович, който вбеси клуба и сънародниците си. Причината за това стана прибирането му в родината си Сърбия по време на пандемията от коронавирус и нарушаването на карантината. Българинът се опасява да не би шансът да играе в клуб като Реал не е главозамаял младия футболист.

"Трябва да бъде дисциплиниран. Вижте, аз съм от Балканите като него. Аз отлично знам, че понякога ни харесва да си живеем живота. Започваш да мислиш много глупости, когато си млад и мислиш, че знаеш всичко. Но с малко търпение, трудолюбие и добри хора около вас, които да ви казват истината, излизате от това", коментира Бербатов, цитиран от "El Mundo Deportivo".

Ако все пак Йович не успее да се съсредоточи и да се промени, бившият нападател му даде съвета да отиде в друг клуб под наем. "Напускане под наем е най-добрият вариант. Ако Йович иска това, да играе сега, представям си, че ще е много полезен в няколко отбора от Висшата лига", посочи той. А как неотдавна той разкритикува Лео Меси вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички