Зидан: Имаме нужда от подкрепата на феновете


Зидан: Имаме нужда от подкрепата на феновете
Снимка: Getty Images/Guliver

1299 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призова за подкрепа от страна на феновете преди неделното „Ел Класико“ срещу Барселона. „Белия балет“ се намира в неприятна серия от резултати преди дербито, като загуби срещу Леванте в мач от Ла Лига и срещу Манчестър Сити в Шампионската лига.

Реал Мадрид не е печелил нито един от последните си 3 двубоя на „Сантиаго Бернабеу“, като освен споменатото поражение от Манчестър Сити, завърши наравно със Селта в Ла Лига и загуби от Реал Сосиедад за Копа дел Рей. „Това е деликатен момент, тъй като не сме печелили на нашия стадион в продължение на 3 мача“, започна Зидан. „Но хората, които разбират от футбол, знаят, че тези неща могат да се случат. Имаме нужда от подкрепа. Не се влияем от това, което говорят останалите, имаме нужда от нашите фенове от първата до последната минута. Разбирам, че хората могат да са недоволни, но имаме нужда от нашите фенове и ще дадем всичко за тях.“

„Всеки може да критикува и това е нещото, което медиите правят. Загубихме две срещи и аз започвам да отнасям критики. Вече го казах, това не е нещо ново. Това, което трябва да направим, е да продължим напред. Разчитам на своите играчи, те са най-добрите и ние ще се опитаме да излезем от тази деликатна ситуация“, заяви френският специалист.

Двубоят между Реал Мадрид и Барселона е тази вечер от 22:00ч. А ето всичко по-интересно преди сблъсъка между двата отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички