Видал: Ако не се чувствам важен в Барселона, ще напусна


Видал: Ако не се чувствам важен в Барселона, ще напусна
Снимка: Getty Images/Gulliver

1179 0

Халфът на Барселона Артуро Видал сподели, че може да напусне каталунците, ако не се чувства важна част от отбора. Чилиецът загатна за евентуален негов трансфер в Интер, след като разкри, че се намира в страхотни взаимоотношения с треньора на „нерадзурите“ Антонио Конте.

Видал е към края на втората си година в Барселона, но продължава да бъде свързван с преминаване в Интер, където би се събрал с бившия си мениджър. „Аз съм на 33 години, но след като тренирам добре, смятам, че мога да играя на най-високо ниво поне още 3-4 сезона. Данните ми говорят сами по себе си. Само вижте колко терен покривам всеки мач. Имаме да играем още два месеца. Щастлив съм и имам страхотни съотборници, но искам да бъда важен за отбора. Ако не, трябва да погледна за друго продължение на кариерата ми. Харесва ми да играя, не е задължително да съм титуляр във всеки мач, но искам да участвам в най-трудните и най-важните“, заяви Видал пред ‘El Periodico’.

Чилиецът каза и няколко думи за бившия си треньор Антонио Конте, с когото спечелиха три поредни титли на Италия с Ювентус. „Имаме отлични взаимоотношения. Той знае, че аз съм победител и може да ми има доверие. Смятам, че направих добра кариера и вече не се считам за топ сделка, тъй като не съм млад. Не мога да мисля за трансферния пазар всеки път, когато има слух за мен. Бих се побъркал, ако го правех“, добави Видал. А ето какво уникално постижение ще запише Артуро Видал, ако спечели титлата през този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички