Кике Сетиен обяви дали Меси и Суарес са готови за игра


Кике Сетиен обяви дали Меси и Суарес са готови за игра
Снимка: Getty Images/Gulliver

1488 0

Наставникът на Барселона Кике Сетиен обяви много добри новини за две от големите звезди на тима - Лионел Меси и Луис Суарес. От думите му стана ясно, че двамата вече се чувстват добре физически и са готови за игра. Тази вечер каталунците гостуват на Майорка в първи двубой след паузата заради пандемията.

"Той е готов да играе, чувства се перфектно. Тренираше нормално и няма проблем. Меси и много от останалите играчи са наясно как да преценят нешата и кога да спестят своята сила, ако е необходимо. Колкото до паузата, ще види, за някои повече време на терена е по-добре", заяви Сетиен.

Не такъв е случаят със Суарес, който ще нуждае от повече време да влзе в ритъм заради травмата, която лекуваше. "Със сигурност е готов да започне двубоя, но не и да играе всички 90 минути. Няма да поемаме рискове след 5 месеца. Ще бъде добре за него да играе, но ще нуждае от няколко мача, за да върне формата си от преди". Уругваецът има 14 попадения във всички надпревари, но не играл от 9 януари. Барселона има две точки преднина на върха в Ла Лига пред Реал Мадрид, като до края остават 11 кръга. Неотдавна стана ясно пък, че договорът на Суарес може да бъде удължен автоматично заради клауза. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички