Играч на Барселона ще запише уникално постижение, ако спечели титлата този сезон


Играч на Барселона ще запише уникално постижение, ако спечели титлата този сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

2646 0

След подновяването на Ла Лига трябва да се изиграят 11 оставащи кръга, които ще определят кой измежду Реал Мадрид и Барселона ще грабне титлата. Към момента каталунците водят с две точки пред мадридчани, но битката изглежда непредвидлива. При положение, че Барса успее отново да стане шампион, то титлата ще бъде по-специална за Артуро Видал.

Чилиецът ще запише уникално постижение, а именно девета поредна за него титла. Видал спечели 4 поредни пъти Серия А с Ювентус, след което 3 пъти стана шампион с Байерн (Мюнхен). "Не много играчи са правили подобно нещо, така че съм горд със себе си. Наистина съм нетърпелив да спечеля деветата си с Барселона, така че ще работя много, за да вляза в историята", сподели Видал. 

"Тези 11 мача, които ни остават ще са като финали за нас. Ще бъде голямо предизвикателство, защото Реал Мадрид е много близо до нас, така че трябва да сме фокусирани във всеки един двубой и да се подготовим също така за Шампионска лига", допълни чилиецът. А колко и кои са играчите, които Барселона може да си върне от наем - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички