Ван де Беек няма да ходи в Реал заради коронавируса


Ван де Беек няма да ходи в Реал заради коронавируса
Снимка: Getty Images/Guliver

1931 0

Агентът на халфа на Аякс Дони ван де Беек съобщава, че мечтаният летен трансфер на неговия клиент в Реал Мадрид е на път да пропадне заради пандемията от коронавирус. Според информациите двата тима са се разбрали за трансфер на стойност 47 милиона паунда, но сега е възможно той да не бъде осъществен заради финансовата криза на отборите след отменянето на мачовете в Европа.

Липсата на приходи от футболни срещи означава, че големите отбори ще трябва да продават, за да могат след това да купуват нови играчи. Въпреки финансовата си сила, трансферният бюджет на Реал Мадрид също може да бъде намален в резултат от кризата с коронавируса. Въпреки че основното желание на Ван де Беек е да премине на „Сантиаго Бернабеу“, не липсва интерес от страна и на други клубове. Агентът на холандския футболист казва, че решението за бъдещето на Ван де Беек е изцяло в неговите ръце.

22-годишният халф бе свързван с напускане по посока на редица европейски клубове през изминалото лято след трансферите на Матайс де Лихт в Ювентус и Френки де Йонг в Барселона, но предпочете да остане в Амстердам. Ван де Беек има 10 гола в 37 мача за Аякс през този сезон. А ето кой друг европейски гранд напира за подписа на Ван де Беек.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички