Трансферна цел на Реал Мадрид: Не съм казвал "да" на никого


Трансферна цел на Реал Мадрид: Не съм казвал "да" на никого
Снимка: Getty Images/Guliver

3197 0

Полузащитникът на Аякс Дони ван де Беек отказа да е подписвал предварителен договор с Реал Мадрид. От амстердамския клуб вече са наясно, че холандския национал може да напусне тима през лятото, но самият футболист за момента заявява, че остава част от тима.

Ван Де Беек опроверга информациите, че вече е договорен от „Кралския клуб“ за следващия сезон, като заяви, че бъдещето му все още е неясно. „Да играя в Реал Мадрид би било чудесно, но не, не съм започнал да ходя на уроци по испански“ сподели той в интервю за списание „Хелден“. „Не съм казвал „да“ на нито един отбор. Знам какво имам, обичан съм в Аякс и обичам Аякс. Винаги съм чувствал, че един клуб не само трябва да ме иска, но и аз трябва да се вписвам в тяхната система на игра. Разбира се, искам да знам и колко игрово време могат да ми предоставят“, заяви Ван де Беек.

Холандският полузащитник е един от многото халфове, които биват свързвани в Реал Мадрид, заедно с Едуардо Камавинга от Рен. А ето кой млад бразилски нападател е следен от Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички