Агентът на играч на ПСЖ му търси клуб в Англия


Агентът на играч на ПСЖ му търси клуб в Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

2395 0

Наемът на вратаря на Пари Сен Жермен Алфонс Ареола в Реал Мадрид е на път да изтече през лятото, като агентът на футболиста вече му търси нов отбор във Висшата лига твърди френското издание ‘L’Equipe’. Ареола ще се върне при парижани през лятото, но е наясно, че няма да бъде първи избор на вратата им.

Реал Мадрид пък ще върнат Андрий Лунин като резервна опция на Тибо Куртоа, което изключва възможността френския вратар да продължи да бъде част от „Кралския клуб“. Ареола се справя добре, когато му бъде предоставен шанс за игра, но последните му изяви срещу Реал Сосиедад в четвъртфиналната фаза от турнира за Купата на Испания сериозно са наранили шансовете му да остане на „Сантиаго Бернабеу“ и да бъде резерва на Куртоа.

Има информации и, че Реал Мадрид са доволни от представянето на Ареола и обмислят да го вземат за постоянно през лятото, но в това няма голямо количество логика, тъй като Лунин е играч, който може да пробие в първия отбор на „Кралския клуб“ през следващия сезон дори и като втори избор на вратата. А ето според кой бивш футболист на ПСЖ е въпрос на време Мбапе да премине в Реал Мадрид.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички