Манчестър Юнайтед ухажва капариран трансфер на Реал Мадрид


Манчестър Юнайтед ухажва капариран трансфер на Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

7586 0

Полузащитникът на Аякс Дони ван де Бек може да продължи кариерата си в Англия, въпреки че има предварително споразумение с Реал Мадрид. 22-годишният футболист може да премине в Манчестър Юнайтед, пише Marca.

В английския клуб са взели решение да направят опит да привлекат младока по време на летния трансферен прозорец. Трансфер на Ван де Бек в тима на "червените дяволи" обаче е възможен само при едно условие. За това е необходимо Реал Мадрид да даде съгласието си.

В такъв случай "кралският клуб" ще се откаже от предварителното си споразумение с халфа и той ще може да води преговори с тима на Оле Гунар Солскяр. Очакваше се през лятото Реал да плати около 55 млн. евро за Ван де Бек, който през настоящия сезон взе участие в 23 мача от Еридивизи, в които отбеляза осем гола.

Междувременно в последните часове отборът на Хетафе се похвали, че е закупил футболист на Барселона (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички