В Испания: Рафаел Варан иска да напусне Реал Мадрид


В Испания: Рафаел Варан иска да напусне Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1275 0

Централният бранител на Реал Мадрид Рафаел Варан иска да напусне отбора, съобщава испанското издание Sport. Френският защитник се подвизава на "Сантяго Бернабеу" от 2011 година насам, но е взел решение да потърси друго развитие на кариерата си.

Контрактът на Варан с Реал Мадрид изтича през 2022 година, а от щаба на Реал ще трябва да го продадат най-късно през лятото, ако искат да приберат добра трансферна сума за него. В противен случай "кралете" рискуват да изпуснат защитника без пари.

Варан се утвърди като партньор на Серхио Рамос в отбрана от много години, но в последно време отнесе критики за представянето си във важни мачове за отбора, и най-вече в Шампионска лига. 27-годишният играч започна кариерата си в Ланс, като се очаква към него да има сериозен интерес от страна на други европейски грандове.

Междувременно стана ясно, че отборът на Арсенал е отправил официално запитване за играч на Реал Мадрид (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички