Играчите на Реал Мадрид останали изненадани от реакцията на Зидан след провала за Купата


Играчите на Реал Мадрид останали изненадани от реакцията на Зидан след провала за Купата
Снимка: Getty Images/Gulliver

1056 0

Играчите на Реал Мадрид се завърнаха на Валдебебас в четвъртък сутринта за първата си тренировка след елиминацията на Копа дел Рей в ръцете на Алкояно, където загубиха с 2:1 след продължения.

Няколко играчи със сигурност очаквали доста остра реакция от Зинедин Зидан. Някои дори искали груби думи от своя водач. Разговорът на треньора с групата му обаче не продължи повече от две минути и следвала подобна линия на това, което той каза в пресконференцията си след мача в сряда вечер, когато настоя, че загубата не е позорна и че такива неща се случват.

Докато отборът знае, че Зидан не е човек, който да се развика, някои смятат, че този четвъртък е денят за това, но не така се е случило. Химията в съблекалнята не е това, което е била. Играчите са намерили по-далечен Зидан, откакто той се завърна за втори престой.

Дори тези, които играят почти през цялото време, не разбират някои от решенията. Промяната в настроението се видя с кадрите, показани от „El Chiringuito“, в които Зидан почти не говори с играчите си в рамките на няколко минути между края на нормалното време и началото на продълженията. А ще уволни ли Реал наставника - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички